Interieur

Urban Jungle in the house … part 2

Een hele tijd geleden heb ik mijn eerste blogpost geschreven over urban jungle hoekjes in huis en zoals jullie hebben gezien is mijn huis sindsdien aardig veranderd en zijn er steeds meer planten in huis gekomen hihihi. Ik ben tegenwoordig gek op planten en heb in de loop van de tijd steeds meer groen en planten in huis gehaald en zo vele hoekjes in een mini urban jungle omgetoverd. Zijn jullie ook zo benieuwd, scroll dan snel naar beneden!

 

Met planten, hout en riet kan je al snel een leuke urban jungle look creëren, zo vind ik bovenstaande foto al prachtig en dat is eigenlijk maar simpel met een paar items. Lees snel hieronder wat voor mini urban jungle hoekjes ik allemaal in huis heb.

Het aapje van Kay Bojesen kan niet missen in een urban jungle natuurlijk en hier hangt hij gezellig in één van mijn planten 🙂

Maar naast dit leuke aapje, ben je natuurlijk met name benieuwd naar de hoekjes die ik gecreeërd heb in de loop van de tijd 😉 Zo heb ik vorig jaar samen met mijn vader zelf mijn kapstop gemaakt, daar komt ook nog een keer een uitgebreide blog over (iets met zoveel ideeën, maar zo weinig tijd hihihi). Daar heb ik vorig jaar een heel leuk behangetje aan toegevoegd waardoor het gelijk een urban jungle gevoel gaf. Wat vind ik het behang gaaf zeg!! Als ik foto’s terug zie van de kapstok zonder het behang erachter, dan vind ik het muurtje een stuk minder leuk ;-). Vinden jullie het ook niet super leuk zo met dat behang?

Er komen dus nog een keer een stuk meer foto’s van de kapstok 😉

Daarnaast had ik al een heel leuk bankje waar een hele verzameling planten op stonden, deze heb ik een paar weken geleden een beetje veranderd. Het was niet meer helemaal naar mijn zin, een paar planten waren helaas overleden en ik wilde hem net wat anders. Ik vind dit nog steeds zo’n leuk, groen hoekje ♥

Zo heb ik na de kerst ook de hoek bij de boekenkast aangepast en heb ik daar wat meer een urban jungle gevoel aan toegevoegd, door planten en houttinten etc toe te voegen aan deze hoek en ik ben er nu echt super blij mee! Het staat gelijk een stuk leuker met meer groen erbij. Daarnaast zette ik deze hoek bijna niet op de foto en nu probeer ik hem vaker op de foto te zetten. Ook vanuit de eethoek :-). Helaas zag ik dat één van mijn cactussen overleden is, in de leuke glazen pot naast de grote plant. Ik wordt steeds beter in het verzorgen van planten, maar helaas lukt het me toch niet altijd om ze levend te houden. Maar het gaat steeds beter!

 

Als laatste heb ik pas geleden de styling bovenop de witte kast in de woonkamer veranderd. Toen ik super leuke groene canvas ringen tegen kwam bij een bezoek aan een woonwinkel, moest ik er drie meenemen! Ik vond ze geweldig! Hoe vinden jullie mijn mini urban jungle look op de kast? Er staan en hangen echt een paar prachtige items ♥♥♥

Zo heb ik in het afgelopen jaar aardig wat groen en planten in huis gehaald en heb ik zo mini urban jungle hoekjes gemaakt in huis. Waar ik toch stiekem wel gek op ben geworden en al dat groen vind ik geweldig ♥♥

En er staan nog een paar planten op mijn lijstje die ik graag wil ;-). Binnenkort misschien toch maar eens kopen, want er is één plant die steeds kaler wordt. Maar er is eigenlijk altijd wel een reden om een nieuwe plant te kopen :-).

Reuze benieuwd wat jullie allemaal van mijn urban jungle hoekjes vinden 🙂

Liefs Juud

Previous Post Next Post