Balkon, Product Review

Tuinieren op balkon

Gelukkig is het vandaag weer een mooi dagje waarop de zon wat meer schijnt, want gisteren was het toch wel erg aan het regenen. Vandaag was echt weer een dag waarop ik op mijn heerlijke balkon kon gaan zitten. Daar kan ik zo van genieten, zeker nu er allemaal bloemen in bloei zijn op mijn balkon ūüôā En sinds kort heb ik een handig balkonsetje om te kunnen ‘tuinieren’ op mijn balkon, want dat mistte ik nog. ¬†

In de lente vul ik altijd mijn balkonbakken en potten vol met bloemen. Vind ik altijd zo gezellig staan, jullie ook? Ik deed dit altijd met de hand en knipte met een gewone schaar de dode bloemen eruit. Ik mistte dus nog wel wat tuingereedschap. Via Alpha Communications kon ik een balkonsetje van Gardena krijgen om uit te proberen. Via hun kreeg ik dus het balkonsetje opgestuurd.

Het is een box (zoals je hierboven op tafel ziet liggen)¬†waar je het gereedschap in kan opbergen. In de box zit een snoeischaar, een tuinschepje, tuinharkje en veger. Samen met de deksel van de box, fungeert de veger als ‘veger en blik’. Ik vond het erg handig dat¬†het een multifunctionele box¬†is, waar ik mijn ‘tuingereedschap op kan bergen’ en gelijk een veger en blik heb.

 

Ondertussen heb ik alweer nieuwe bloemetjes in mijn bakken gezet, want mijn bloemen van begin de lente waren uitgebloeid en toe aan vernieuwing. De box er weer bij gepakt (die op mijn balkon stond) en zo had ik alles zo weer in de bakken, bloemen geknipt (van de planten die nog wel in bloei waren) en alle rotzooi opgeruimd (want op de een of andere manier gooi ik altijd een kwart van de aarde naast de bak of pot ipv in de bak/pot hahahaha).

Gebruiken jullie vaak tuingereedschap? Ik nu wel wat meer.

Al met al vind ik het balkonsetje voor mij erg handig, want het is een fijn formaat en zo kan ik hem ook makkelijk opbergen op mijn balkon. En snel pakken als ik wat tuingereedschap nodig heb of even snel mijn balkon aan wil vegen.

Alvast een fijne vakantie voor diegene die vakantie heeft vanaf dit weekend.

Liefs Juud

Deze blogpost¬†is in samenwerking met¬†Alpha Communications¬†tot stand gekomen, van wie ik het balkonsetje van Gardena opgestuurd kreeg¬†(zie ook¬†tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina)¬†

 

Previous Post Next Post