Interieur, Product Review

Schattig vaasje

Zoals jullie wel weten ben ik gek op vaasjes, van groot tot klein. Sinds ik weet niet hoe lang, heb ik al veel vaasjes aangeschaft. Op elk vaasje ben ik gek en gebruik ze dan ook regelmatig. Sinds kort is mijn vazencollectie weer uitgebreid met een schattig nieuw vaasje. Ben je ook benieuwd welke het is en hoe ik hem in mijn huis gestyled heb, kijk dan snel verder.

Op de foto hierboven zie je het leuke vaasje waar deze blogpost over gaat. Het is het houten vaasje met de bloem erin die op mijn salontafel staat. Vinden jullie het ook geen schatje ♥

Toen ik door Allerlievelings benaderd werd om dit mooie vaasje te stylen in huis, wist ik gelijk waar ik hem wilde zetten. Via Allerlievelings heb ik het vaasje gekregen. Het handige was ook nog eens dat hij gewoon door de brievenbus past :-), dus je hoeft niet eens thuis te zijn als hij bezorgd wordt!

Het is het Geo vaasje, wat nieuw is in de collectie. Het is een houten vaasje met in het midden een glazen buisje om water in te doen en je bloem in te zetten. Met name de geometrische vorm spreekt me erg aan en maakt het vaasje speciaal vind ik. Het hout is goed te combineren met de rest van de items in mijn huis. Hierdoor kan ik het vaasje op veel verschillende plekken zetten in huis. Het is immers altijd leuk om af te wisselen ;-).

Naast het gekregen vaasje van Allerlievelings, heb ik tegelijkertijd twee leuke armbandjes gekocht bij Allerlievelings. Al enige tijd volg ik de meiden van Allerlievelings op instagram en elke keer als ik deze armbandjes voorbij zie komen, vind ik ze super leuk! Dus ik kon het niet laten om de armbandjes bij ze te kopen. Zeker nu de zomer eraan komt zie ik ze al aan mijn pols schitteren ♥.

Ook hier zie je weer een geometrische vorm in terug komen wat het hartje super leuk maakt. Tenminste, ik vind dat door deze vorm het hartje erg leuk wordt. Ik kan niet wachten tot de zon veelvuldig gaat schijnen en ik ze om kan doen. Dus … laat de zon maar komen 🙂

Zo is mijn vazencollectie weer uitgebreid met een schattig en leuk exemplaar en mijn armbandencollectie ook met twee mooie en originele armbandjes. Laat het goede weer nu maar komen om ze om mijn pols te laten schitteren ;-).

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met Allerlievelings tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) 

 

 

Previous Post Next Post