Interieur

Nog wat extra groen in mijn interieur

Zoals jullie weten ben ik sinds vorig jaar helemaal verliefd op de kleur groen in mijn interieur. Dit zie je dan ook steeds meer in mijn interieur. Ik heb groene accesoires (denk hierbij aan kussenhoesjes, vazen, posters etc), groene stoel, planten en een mooie ‘groene’ ixxi achter de tafel. Maar ik durfde nog geen muur te schilderen in een groene kleur. Toch heb ik dit weekend een muur groen geverfd en ik vind het erg leuk staan!

Meestal vind ik een witte muur het mooist en voeg ik de kleur het liefst toe door dit in de accesoires terug te laten komen. Maar ik wilde al een hele tijd wat anders met de muur richting de keuken (dit is een muur die niet direct zichtbaar is als je er niet voorbij loopt). Zo heb ik eerst gedacht aan een leuk behangetje, maar al snel bedacht ik me dat dat waarschijnlijk een beetje druk werd. Dus ben ik naar de bouwmarkt gegaan en heb daar wat kleurstaaltjes meegenomen. Ik wilde niet een hele donkere groene kleur op de muur en al snel kwam ik bij deze mooie groen(grijze) kleur uit. Ik heb gekozen voor een kleur van Flexa, de j0.07.77

Afgelopen weekend heb ik de muur geschilderd en ik moet zeggen dat ik het erg mooi geworden vind ♥. Al is het moeilijk om goed op de foto te krijgen, want het is een smal gangetje naar de keuken. Dus een foto goed recht voor een item is erg moeilijk. Ook is het er wat donkerder dan op andere plekken in huis. Als jullie nog tips hebben om daar goed een foto van te kunnen maken, alle tips zijn welkom ;-).

 

De Stendig kalender heeft een mooi plekje gekregen aan deze wand en ik vind hem prachtig staan op deze muur. Het groen vind ik mooi als contrastkleur achter de kalender. Maart is een maand waarbij het blad wit is en de cijfers zwart, ik ben reuze benieuwd hoe de maand april eruit ziet. Want volgens mij komt de groene kleur er nog meer uit als het blad zwart is (maar ik moet nog even wachten hoe dat eruit ziet tot het april is 😉 hahaha).

Mijn vintage witte trolley met wat keukenspulletjes en planten erop staat ook prachtig voor de groene muur, vind ik. Het groen van de planten past ook goed bij de groene kleur van de muur. Wat vinden jullie?

Binnenkort komt er nog een mooie witte industriële vitrinekast die ook tegen deze muur komt. Ik ben enorm benieuwd hoe dat eruit komt te zien :-). Wat vinden jullie van de groene muur? Geslaagd? Ik vind van wel en ben er blij mee :-). Zo komt er steeds wat meer groen in mijn interieur, blijft zo’n mooie kleur

Liefs Juud

 

Previous Post Next Post