Giveaway, Interieur

Multi-functionele plant box

Zoals jullie wel weten, ben ik gek op planten. Ik heb er dan ook aardig wat en de collectie breid alleen maar uit hihihi. In mijn woonkamer en eethoek heb ik een flinke collectie. In de keuken en slaapkamer heb ik er een paar. Alleen in mijn werkkamer ontbraken nog planten, maar ook deze kamer heeft aan mijn plantencrush moeten geloven hihihi. En laat ik de planten in mijn werkkamer in een mooie nieuwe plantenbak gezet hebben die perfect bij de rest van de kleuren in de werkkamer passen. En hij kan niet alleen als plantenbak gebruikt worden, maar is multi-inzetbaar. Al benieuwd…

Ik was al een hele tijd op zoek naar een mooie, strakke en leuke multi-inzetbare plantenbak die niet al te groot was. Maar er zijn zoveel plantenbakken, dus zo moeilijk om daar de goede tussen te vinden. Ik had al wel regelmatig de mooie plant box plantenbak van Ferm Living op instagram voorbij zien komen, maar helaas had ik op mijn werkkamer geen ruimte om een staande plantenbak kwijt te kunnen (mijn werkkamer is tevens de kamer waar al mijn kleding en hobbyspullen in kasten liggen). Maar ik vond de strakke, rechthoekige vorm altijd al wel erg mooi. Ik had dit merk dus wel onthouden.

Toen ik pas geleden nogmaals door het assortiment van Ferm Living aan het scrollen was, kwam ik de plant box small tegen, deze is ontworpen door Trine Andersen. Ik was op slag weg van de strakke, rechthoekige vorm met de mooie handvaten! En hij had een mooie maat, die goed zou passen in mijn werkkamer. Via Mister Design heb ik deze plant box small gekregen om te stylen in mijn werkkamer en het leuke is, ik mag er ook eentje weg geven van Mister Design (maar daar later meer over).

Ik heb hem in mijn werkkamer op de vensterbank gezet, want dat was een plek die nog niet leuk aangekleed was. Deze kon nog wel wat leuks gebruiken. Ik heb ervoor gekozen om de plant box in het lichtgrijs te nemen. Op de muur achter mijn bureau komt namelijk de lichtgrijze kleur terug in de lambrisering. Maar hij is in nog meer kleuren beschikbaar.

Zelf heb ik ervoor gekozen om er mooie roze hydrangea’s in te zetten. De kleuren die ik namelijk nog meer in werkkamer heb, zijn wit/roze/geel. Zelf vind ik de hydrangea’s er erg mooi bij staan. Maar ik kan me zo voorstellen dat de planten die nu in de plantenbox staan af en toe veranderen 😉 (aangezien ik veel planten mooi vind).

Naast dat hij gebruikt kan worden om meer groen (planten) aan een ruimte toe te voegen, kan de plant box ook goed gebruikt worden als opbergbox voor verschillende items. Zoals je hieronder kan zien, heb ik er wat hobby-items (breinaalden, stof en wol) in gezet. Ik gebruik mijn bureau namelijk regelmatig om aan te zitten als ik iets leuks wil maken voor kids van vrienden/familie. Niets leukers dan een eigen gemaakt cadeau te geven 🙂 . Staat ook leuk toch al die spulletjes in de box? Ik vind het erg leuk staan! En handig, want zo heb ik de spullen die ik nodig heb gelijk voor mijn neus staan.

Wil je nou ook zo’n mooie en multi-inzetbare plant box small hebben? Dat kan, ik mag er namens Mister Design eentje weggeven in een kleur naar keuze.

Hoe doe je mee om een kans te maken:

1. Volg @miss_juud en @misterdesignnl op IG
2. Reageer onder de foto van de giveaway op mijn IG (miss_juud) waarom jij de plant box small wilt winnen en in welke kleur en tag 2 vriend(inn)en onder de foto die deze winactie niet mogen missen
3. Extra kans maken? Deel dan een van de foto’s uit mijn blogpost en tag @miss_juud en @misterdesignnl in de foto (zorg wel dat je IG openbaar is, anders kunnen we het niet zien)

Op 22 juli 2017 wordt de winnaar getrokken dmv loting en bekend gemaakt via mijn instagram account (@miss_juud), dus doe snel mee als je de plant box small wilt winnen.

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met Mister Design tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) en Mister Design heeft de plant box small ter beschikking gesteld voor de giveaway

Previous Post