Interieur, Product Review

Memory’s in my interior

Afgelopen paar jaar heb ik al wat mooie reizen gemaakt. Zowel ver weg als wat dichterbij huis. Dan vind ik het zo leuk om foto’s te maken van mooie landschappen, gebouwen etc. En deze als herinnering in huis terug te laten komen. Zijn jullie al benieuwd hoe ik dat terug laat komen? Ik beschrijf dat in deze blogpost.

Er zijn verschillende manieren waarop je een foto af kan laten drukken. Je kan een foto groot af laten drukken voor op de muur, een fotoboek maken of je kan er juist voor kiezen om dit op een andere manier af te laten drukken.

Ik heb gekozen om dit op een andere manier te doen, zeker ook omdat ik vaak meerdere foto’s mooi vind als herinnering. Altijd zo moeilijk om een keuze te maken tussen al die mooie foto’s hihi. Van fotofabriek mocht ik voor de samenwerking bij hun wat foto’s af laten drukken en kreeg ik ze daarna van hun opgestuurd. Al snel zag ik dat ze ipv gewoon een foto af te laten drukken, ook een setje retroprints hadden. Dan kan je je foto in een polaroidframe plaatsen. Dit maakt het afdrukken van een foto net wat specialer, vind ik. Dat leek me leuk om eens uit te proberen.

In de gang heb ik sinds 2 jaar een houten bord hangen, die ik zelf gemaakt heb, net als die in de woonkamer. Ik heb zelf dit bord omgedoopt als ‘memorybord’ hihi. Hier staan allemaal herinneringen op van mijn reizen. Zoals mijn houten olifant uit Java en mijn houten giraffe uit Zuid-Afrika. Daarnaast heb ik er een oud fototoestel op staan en heb ik er een ijzeren frame op gehangen waar ik foto’s aan kan hangen met clipjes. De foto’s die erop hingen waren oud en waren toe aan vervanging. De retroprints die ik van fotofabriek toegestuurd kreeg, heb ik hier opgehangen. Wat leuk om de herinneringen aan Indonesië, Singapore, New York, Barcelona, Zuid-Afrika en fietstochtjes in NL te zien als ik er langs loop.

Naast dat ik ze op mijn ‘memorybord’ plaatste, heb ik er een paar ook bij mijn kurken wereldkaart geplakt om te bekijken hoe dat staat. Staat ook wel speels vind ik. Maar ze hebben uiteindelijk toch een plekje op mijn memorybord gekregen.

Naast de retroprints mocht ik nog twee tegeltjes af laten drukken. Toen ik dit bij blogster Jessica vd Berg gezien had, leek me dit ook wel erg leuk. Het is net wat anders dan alleen een foto op papier af te laten drukken. Het leek me leuk voor in de kast te zetten of op een plankje.

Ik heb één tegeltje in de boekenkast gezet. Wat blijf ik dit een prachtig foto vinden van een olifant die ik tijdens één van mijn safari’s in Zuid Afrika tegen kwam. Helemaal verliefd op deze herinnering ♥! En omdat het tegeltjes in de boekenkast staat, zie ik hem nu elke dag 🙂

Het andere tegeltje staat op mijn fotoplankje richting de keuken. Dit was het adembenemende uitzicht vanaf een rooftop bij een restaurant in Singapore. Wat een prachtige skyline blijft het!! En ook dit weer een prachtige herinnering!

 

Ik ben erg blij met mijn retroprints op mijn memorybord en mijn tegeltjes die ik af liet drukken bij fotofabriek. Het is weer net een andere manier van herinneringen terug laten komen in mijn huis en ik kan ze ook makkelijk verplaatsen. Dat is met mijn veranderdrang ook wel makkelijk ;-).

Liefs juud

Deze blogpost is in samenwerking met Fotofabriek tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) 

Previous Post Next Post