Giveaway

Liefde voor servies

Sinds ik op instagram zit, zie ik regelmatig een heel mooi servies voorbij komen. Zowel bij de (web)shops die ik volg als bij andere instagrammers. Hierdoor wordt mijn wishlist alleen maar langer hihihi. En zeg nou zelf, je hebt eigenlijk nooit genoeg servies in de kast staan, toch? Ben je benieuwd wat ik toegevoegd heb aan mijn serviescollectie, kijk dan snel verder. En mijn blog bestaat vandaag 1 jaar, ter ere daarvan heb ik nog iets leuks aan het eind van mijn blog. 

Mijn standaard servies is vierkant wit, wat erg fijn en makkelijk te combineren is met ander servies. Zo heb ik al wat items van het merk design letters aan mijn servies toegevoegd en had ik ook al een schaaltje van het merk Marimekko aan mijn servies toegevoegd. Ik wilde alleen erg graag nog wat items van het serviesgoed van het merk Marimekko aan mijn collectie toevoegen. Want daar ben ik al erg lang verliefd op ♥ en het zwart/witte past perfect bij de rest van mijn serviesgoed wat ik al heb.

Zo heb ik mezelf de theepot, een kopje en een klein schaaltje cadeau gegeven van Marimekko om mijn collectie uit te breiden. Deze stonden al een hele tijd op mijn lijstje om te kopen en dat heb ik nu eindelijk gedaan. De items van Marimekko heb ik (met een klein beetje korting) bij uittnoorden gekocht, sinds kort verkopen zij ook het servies van Marimekko. Daarnaast verkopen ze nog meer leuke items.

Ik vind de items echt prachtig ♥ en het grappige is dat het ook erg mooi combineert met al het groen in huis. Daar ben ik erg blij mee. Het stippen design vind ik erg mooi en de combinatie met het houten handvat bij de theepot, vind ik ook erg mooi! Ik drink vaak losse thee en het handige is, dat in de theepot een los keramiek theezeefje zit. Dat was een welkome toevoeging.

Het schaaltje wat ik erbij gekocht heb, is bedrukt met een hele mooie illustratie. Ik zie mezelf hier al lekkere koekjes op serveren als ik visite heb en ik wat lekkers bij de koffie of thee wil serveren. Vinden jullie het ook geen beauty?

Het grappige is, is dat mijn serviescollectie steeds een klein beetje uitbreid. Dit heb ik toch wel van mijn moeder, want zij kan mooi servies ook erg waarderen. Ik weet nog dat ik vroeger zei: ‘je hebt toch genoeg aan één servies’. Hahaha, daar kom ik nu toch wel een beetje van terug ;-). Want een basisservies is altijd goed, maar het uitbreiden met wat bijzondere items is super leuk! Ik ben benieuwd wat jullie nog op je lijstje hebben staan?

En vandaag is de dag dat mijn blog 1 bestaat, wat is dat jaar voorbij gevlogen! Nog steeds vind ik het erg leuk om blogposts te schrijven en mooie foto’s van hoekjes uit mijn interieur te maken. Ter ere van het 1-jarig bestaan van mijn blog mag ik namens uittnoorden shoptegoed van €50 weggeven wat gebruikt kan worden voor een item van het Marimekko servies. Dus heb je altijd al iets van het Marimekko servies willen kopen, dan zou ik deze kans zeker grijpen!

Hoe maak je kans op dit shoptegoed voor Marimekko servies bij uittnoorden?
1. Volg @miss_juud en @uittnoorden_hej op IG
2. Reageer onder de foto van de giveaway op mijn IG (miss_juud) waarom jij het shoptegoed wilt winnen en tag 2 vriend(inn)en onder de foto die deze winactie niet mogen missen
3. Extra kans maken? Deel dan een van de foto’s uit mijn blogpost en tag @miss_juud en @uittnoorden_hej in de foto (zorg wel dat je IG openbaar is, anders kunnen we het niet zien)

Op 17 juni wordt de winnaar getrokken dmv loting en bekend gemaakt via mijn instagram account (@miss_juud), dus doe snel mee als je het shoptegoed wilt winnen.  De winnaar is ondertussen bekend gemaakt via mijn instagramaccount en getrokken via loting.

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met uittnoorden tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) en uittnoorden stelt het shoptegoed ter beschikking  voor de giveaway

Previous Post Next Post