Interieur, Product Review

Liefde voor mijn nieuwe manden

In mijn huis krijg ik steeds meer urban jungle hoekjes zoals jullie al eerder gelezen hebben en veelvuldig op mijn Instagram kunnen zien. Jullie zien steeds meer hoekjes met planten, groen, hout en een enkele rieten mand. Mijn planten staan op dit moment met name in bloempotten. Ik was al enige tijd op zoek naar een paar mooie manden voor mijn planten om het geheel wat te breken en nog meer een urban jungle gevoel te creëren. Ik heb een paar mooie gevonden, zijn jullie benieuwd welke het zijn?

Pas geleden werd ik door Handed By benaderd of ik een mand van hun in huis wilde stylen. Toen ik de collectie doorscrolde kwam ik al snel twee hele mooie manden tegen die ik al in mijn huis zag staan ♥. Van Handed By kreeg ik de twee manden opgestuurd om ze te stylen in huis. Ik had één mand al gelijk in gedachte om in de woonkamer te stylen met een plant erin. Helaas was de plant die ik erin bedacht had overleden, omdat hij eerst op een plek stond die te weinig licht kreeg. Maar er was zo weer een nieuwe, andere plant gekocht die eigenlijk nog veel mooier in de mand staat.

Toen ik de mand zag waar groen in zat, wist ik dat ik deze heel graag wilde hebben voor de woonkamer. Want dit zou, denk ik, erg mooi staan bij de rest van mijn ‘groene’ interieur. De mand is van bamboo en gerecycled plastic. Ik heb  de mand al op verschillende plekken gezet, maar zo in een ‘urban jungle’ hoekje naast de bank vind ik hem erg mooi staan ♥. Hij blend mooi met de rest van de items en planten die ik al heb. Hoe vinden jullie hem staan?

Zelf vind ik de combi van bamboo en plastic erg mooi en vind ik de manier waarop deze mand gevlochten is erg leuk. Het patroon maakt de mand net wat anders dan andere manden die ik gezien heb. Hierdoor sprong de mand er denk ik gelijk uit voor mij en de kleur was natuurlijk ook  al helemaal goed voor bij mij in huis 😉

Naast de mand voor in de woonkamer, kreeg ik nog een mand opgestuurd door Handed By. Deze mand had ik gekozen, omdat hij de perfecte kleur leek te hebben voor in de slaapkamer. Het is altijd even afwachten of de kleur die je op internet ziet, ook overeen komt met de kleur als je het item thuis uitpakt. Maar, de kleur staat inderdaad perfect bij de kleur grijs die ik in mijn slaapkamer heb.

Een mand op de slaapkamer is altijd handig, vind ik. Ik bewaar er een kussenhoesje of plaid in die op mijn bed kan liggen als ik hem weer eens anders wil stylen. Daarnaast staat het ook nog eens leuk in de mand, omdat de kleuren dan weer matchen met de andere kleuren in mijn slaapkamer. Zo is alles een beetje op elkaar afgestemd haha.

Ook deze mand is gemaakt van bamboo en plastic. De kleur van de bamboo maakt het geheel wat warmer en voegt deze warmte daardoor ook toe aan mijn slaapkamer. Daarnaast vind ik de mand ook mooi doordat hij open is. Door de open gaten aan de bovenkant, blijft het geheel luchtig. Dat vind ik erg mooi staan ♥.

Al met al ben ik erg blij met mijn nieuwe manden, ik denk dat jullie ze nog wel vaker voorbij zien komen 🙂

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met Handed By tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) 

 

Previous Post Next Post