Giveaway

Liefde voor keramieke items

Zoals jullie ondertussen wel weten, ben ik gek op keramiek. Zowel in de vorm van servies als in de vorm van vaasjes en andere items. Ik kan er maar niet genoeg van krijgen hihihi en elke keer koop ik er weer wat nieuws bij. Zo heb ik pas geleden weer een paar nieuwe items aan mijn steeds groter groeiende verzameling keramiek toegevoegd. Ben je al een beetje benieuwd wat het is?

Zoals jullie weten ben ik fan van de keramieke items van Hella Duijs. Een tijdje geleden ben ik bij haar in het atelier op bezoek geweest, een verslag van dit bezoek kan je hier vinden. Ik heb al aardig wat items van Hella gekocht en zo zie je dat mijn verzameling met items van Hella al aardig groot is.

De vaasjes staan op verschillende plekken in huis verspreid en de ene keer heb ik er een bloem in, de andere keer een plant en weer een andere keer staan de vaasjes bij de rest van mijn verzameling keramiek in de kast. En ook dan is het een prachtig plaatje ♥

Hella heeft ondertussen al aardig wat verschillende items gemaakt. Telkens verzint ze weer wat nieuws om te maken (zo heeft ze ook nu nog genoeg ideeën om te willen maken). Zo heeft ze op dit moment vaasjes (van groot tot klein), stolpjes en tegenwoordig ook bekers (zowel kleine als een wat grotere). De items zijn vaak in verschillende kleuren te verkrijgen. Zo kan je zelf kiezen welke het beste bij jou en je interieur past.

Toen ik het stolpje en de bekers voorbij zag komen op instagram, wist ik dat ik ze erg graag aan mijn verzameling toe wilde voegen. Zo heb ik de bekertjes gekocht en was Hella zo lief om mij het stolpje te geven.

Zelf ben ik weg van de donkergroene kleur die Hella een tijdje geleden weleens gebruikte (in deze kleur heb ik al wat items gekocht). Deze kleur groen past perfect bij mijn interieur. Ook de kleuren die ze nu heeft, zijn erg mooi. Maar die specifieke donkergroene kleur past perfect bij de rest van mijn interieur. En Hella was zo lief om de bekers en het stolpje speciaal voor mij in die kleur te maken. Dit was dus een custom made order ;-). Maar de andere kleuren waarin de bekers en het stolpje standaard verkrijgbaar zijn, zijn ook prachtig (alleen wilde ik dus per se die donkergroene kleur hihihi).

Ook wilde ik één bekertje in een standaard kleur van de serie die ze gemaakt heeft. Ik heb het roze bekertje gekocht. Deze staat prachtig in mijn werkkamer en past perfect bij het de rest van de items. Al zeg ik het zelf 😉

 

Vinden jullie de items van Hella ook zo mooi? Dan heb ik leuk nieuws! Want ter ere van mijn 1-jarige blog, mag ik namens Hella Duijs €25 shoptegoed weggeven. Vrij te besteden in haar webshop.

Hoe maak je kans op dit shoptegoed van Hella Duijs?
1. Volg @miss_juud en @helladuijs op IG
2. Reageer onder de foto van de giveaway op mijn IG (miss_juud) waarom jij het shoptegoed wilt winnen en tag 2 vriend(inn)en onder de foto die deze winactie niet mogen missen
3. Extra kans maken? Deel dan een van de foto’s uit mijn blogpost en tag @miss_juud en @helladuijs in de foto (zorg wel dat je IG openbaar is, anders kunnen we het niet zien)

Op 26 juni wordt de winnaar getrokken dmv loting en bekend gemaakt via mijn instagram account (@miss_juud), dus doe snel mee als je het shoptegoed wilt winnen. De winnaar is ondertussen bekend gemaakt via mijn instagramaccount en getrokken via loting.

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met Hella Duijs tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) en Hella Duijs stelt het shoptegoed ter beschikking  voor de giveaway

Previous Post Next Post