Persoonlijke favorieten / Inspiratie

Favoriete design stoelen van dit moment ter inspiratie

Sinds ik nu een aantal jaar op Instagram zit, kom veel mooie plaatjes tegen van andere Instagrammers waar ik allerlei mooie items op zie die ik ooit ook weleens in mijn eigen huis zou willen hebben. Of items om nog lang van te dromen om ooit eens in huis te hebben, maar die er hoogstwaarschijnlijk nooit gaan komen. Dit kan komen doordat ik er geen plek voor heb, de items te duur zijn of het gewoon niet past bij de rest van mijn interieur/woning. Maar inspiratie is altijd leuk en dromen over een mooi nieuw item ook ūüôā , vinden jullie ook niet! Zo ben ik pas geleden een lijstje gaan maken voor een nieuwe stoel voor bij mijn werkplek en een nieuwe lounge stoel. Want die wil ik in de loop van de tijd nog wel een keer vervangen voor een andere stoel. Naast de stoelen die ik al een keer tegengekomen¬†ben op Instagram, heb ik ook inspiratie opgedaan bij MisterDesign. Wil je weten wat op dit moment mijn persoonlijke favorieten zijn die op mijn mogelijke wish list staan, kijk dan snel verder.

 

Op dit moment heb ik een witte stoel staan bij mijn werkkamer, maar deze zou ik op termijn dus graag willen vervangen voor een andere stoel. Het liefste eentje die wat meer eruit springt en een ware eye catcher is.

Zo heb ik er aan zitten denken om de OMG stoel van Zuiver (die ik al in het groen heb, zie mijn foto’s hierboven) in het grijs aan mijn bureau te zetten. Dit blijft toch een prachtige stoel ‚ô•. Maar doordat ik hem al aan mijn eettafel heb, wilde ik toch nog verder kijken en¬†heb¬†de lijst van design stoelen door zitten scrollen¬†bij MisterDesign waar de volgende stoelen uit kwamen die¬†aan mijn lijstje voor mogelijke stoelen voor mijn werkkamer worden toegevoegd.

Muuto Nerd Chair

Hay Copenhague Chair

Muuto Visu Wire Chair

Deze drie stoelen vind ik echt beauty’s ‚ô•‚ô•‚ô• De Muuto Visu Wire Chair¬† van Muuto vind ik een ware beauty in het groen (hij is er ook in andere kleuren, maar ik vind de groene het mooist bij mij in mijn interieur staan), deze moet ik natuurlijk aan mijn¬†lijstje met idee√ęn¬†toevoegen! Zou perfect staan in mijn ‘groene’ interieur. Al zou ik dan wel de kleuren in mijn werkkamer aan moeten passen, hahaha. Want daar heb ik nu wit, grijs en geel ūüėČ

De Muuto Nerd Chair van Muuto en de Hay Copenhague Chair van Hay vind ik zelf echt prachtig in het hout (de stoelen zijn er ook in andere kleuren, maar deze vind ik het mooist)! Dat zou een mooie warme toevoeging zijn aan mijn werkkamer, het hout. Hout vind ik altijd een warme uitstraling hebben en is goed te combineren met veel verschillende kleuren. En het fijne is, dat ik dan ook niet alle kleuren weer aan hoef te passen in mijn werkkamer (dit heb ik een half jaar geleden nog gedaan namelijk).

Zoals jullie hierboven lezen, heb ik drie prachtige stoelen op mijn lijstje erbij gezet ter inspiratie voor mijn werkkamer. Maar weet ik echt nog niet welke het zou worden. Gelukkig hoef ik nog niet te kiezen, want het is een wensenlijstje voor in de toekomst (nadat ik gespaard heb). Ik kan er dus nog even over nadenken, welke vinden jullie het mooist?

Muuto Visu Lounge Chair

√Č√©n van de items die daarnaast ook op mijn lijstje staan om in de toekomst aan te schaffen, is een loungestoel. Om hiervoor inspiratie op te doen heb ik ook weer de lijst van design stoelen door zitten scrollen. En¬†ben ook hier¬†drie ware beauty’s tegengekomen die ik aan mijn lijstje toevoeg ter inspiratie/idee.

Hay About A Lounge Chair

Vitra LCW Loungestoel

Muuto Visu Lounge Chair

De drie stoelen die op mijn lijstje staan voor in de woonkamer zijn de Muuto Visu Lounge Chair van Muuto. Bij deze stoel twijfel ik of ik hem dan zou willen in het hout of in het groen. Maar op dit moment neig ik naar de houten variant, omdat deze neutraal is en goed te combineren is met van alles. En ik er natuurlijk altijd een groen kussentje op kan leggen om toch het groen toe te voegen hihihi.

Hiernaast staat de Hay About A Lounge Chair enorm hoog op mijn lijstje! Dit vind ik ook weer zo’n beauty! De kleur van deze stoel, weet ik echt nog niet. Want er zijn verschillende kleuren waar mijn voorkeur naar uit gaat. Dat vind ik op dit moment te lastig hahaha. Welke zouden jullie kiezen?

En als laatste vind ik de Vitra LCW Loungestoel van Vitra ook erg mooi, ook deze zwarte is erg mooi! Als design liefhebber, moet ik deze toch op mijn lijstje hebben staan.

Welke loungestoel het gaat worden, weet ik ook nog niet. Maar ook hier heb ik gelukkig genoeg tijd om erover na te denken en nog meer inspiratie op te doen. Want het heeft geen haast.

Zo heb ik weer aardig wat inspiratie opgedaan bij MisterDesign voor een stoel voor op mijn werkkamer en een loungestoel voor in de woonkamer. Altijd leuk al die inspiratie, heb ik jullie ook wat kunnen inspireren met deze blogpost? Is jouw lijstje weer wat langer geworden met items die je ooit graag zou willen aanschaffen na deze blogpost? Die van mij wel in ieder geval hihihi.

Liefs Juud

Deze blogpost¬†is in samenwerking met MisterDesign tot stand gekomen en gebaseerd op mijn persoonlijke favorieten uit het assortiment van MisterDesign. De beelden waaronder¬†schuingedrukt staat welke stoel er op de afbeelding staat, zijn persbeelden die ik via MisterDesign heb verkregen.¬†(zie ook¬†tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina)¬†

Previous Post Next Post