Interieur

Eindelijk de perfecte ixxi

Zoals de meeste van jullie wel weten, ben ik al enige tijd op zoek naar de perfecte ixxi voor achter de tafel. Regelmatig heb ik al in de collectie van ixxiyourworld gekeken of daar een afbeelding tussen zat waar ik gelijk verliefd op zou worden. Helaas was dat elke keer niet het geval. Ook ben ik al regelmatig op zoek gegaan naar een mooi plaatje op internet om als afbeelding te gebruiken voor mijn ixxi. Maar elke keer was de afbeelding niet goed genoeg om te gebruiken voor een ixxi. Toen ik een tijdje geleden weer een keer door de collectie van ixxiyourworld zat te scrollen, kwam ik opeens de perfecte ixxi tegen waar ik gelijk verliefd op werd. 

Vinden jullie het geen beauty ? Ik ben er helemaal verliefd op, hihi. Ik heb al wat verschillende mooie items achter mijn eettafel gehad, zoals jullie ook in eerdere blogs hebben kunnen zien en lezen. Maar deze ixxi is toch wel favoriet op dit moment 🙂

Ik was op zoek naar een afbeelding die perfect zou passen in mijn ‘groene’ interieur. En in mijn urban jungle stijl. Ik kwam verschillende afbeeldingen tegen in de collectie die hieraan voldoen. Maar toen ik deze zag, was ik gelijk verkocht ♥♥♥

Hij zat dan ook zo in mijn winkelmandje om te kopen. Nadat ik hem gekocht had, werd hij binnen een paar dagen door ixxiyourworld bezorgd. Het in elkaar zetten van de ixxi was goed te doen en voor ik het wist hing hij achter mijn tafel.

 

Het is een afbeelding van John James Audubon en komt uit de ‘birds of paradise’ serie. En komt uit de kunstcollectie van het Teylers Museum  waarvan ixxiyourworld een collectie aanbiedt.

De groene kleur van de vogel en de bladeren passen perfect bij het groen in mijn interieur en bij de planten in mijn interieur. Daarnaast vind ik de ixxi erg mooi, omdat hij niet te druk is. Het is een prachtig plaatje die rust uitstraalt.

Ik ben in ieder geval super blij met mijn ixxi die ik gekocht heb en ben reuze benieuwd hoe jullie hem vinden staan. Ik vind hem perfect passen in mijn groene urban jungle stijl :-).

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met ixxiyourworld tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina)

 

 

 

Previous Post Next Post