Interieur, Planten

Een mooie plant met bloemen

Zoals jullie wel weten, ben ik gek op planten. Ik heb al een paar keer mijn ‘urban jungle’ hoekjes laten zien op mijn blog (zoals hier). Ik heb tegenwoordig planten in allerlei soorten en maten en blijf ook maar planten toevoegen in huis hahaha. En mijn plantenverzameling is weer uitgebreid met een mooie plant. Ben je benieuwd welke het is, kijk dan snel verder!

Van mooiwatplantendoen.nl kreeg ik de woonplant van de maand mei opgestuurd om een mooi plekje te geven in huis. De plant van de maand mei, is een binnenstebuitenplant. Deze planten kan je zowel buiten, als binnen zetten. Hierdoor bedacht ik om de plant die ik gekregen heb, zowel binnen te stylen als buiten. Ben reuze benieuwd wat jullie van de styling vinden 🙂

Ik kreeg van mooiwatplantendoen.nl een potlelie opgestuurd. En wat een mooie kleur heeft hij, met zijn roze bloemen ♥. Helemaal de perfecte combi bij mij thuis (ik heb vaak roze bloemen en heb een paar roze accessoires gehouden uit de periode dat ik nog veel roze in huis had). Toen ik hem binnen kreeg, was er nog geen bloem uitgekomen. Maar zag wel dat er twee al bijna uitkwamen. En nu zijn we een paar dagen later en er zijn twee bloemen prachtig uitgekomen ♥. En mijn huis ruikt heerlijk naar lelies (tenminste, ik vind dat altijd lekker ruiken hihihi).

Ik heb de plant op twee hoekjes gestyled in huis. Het eerste plekje was in de hoek naast de bank. Tussen de bank en het raam bij het balkon. Hier staan ook meestal bloemen die ik haal. En opeens kreeg ik het idee om de plant te stylen met verse bloemen in ongeveer dezelfde kleur, die staan in mijn groene vaas. En ik vind het echt een prachtig plaatje geworden!

Een ander hoekje, waar de plant staat sinds een paar dagen, is tussen de bank en de boekenkast. Hier wil ik een wat ‘groener’ hoekje creëren en daar past de plant dus erg goed. Toen ik vanmorgen aan de eettafel zat, zag ik opeens een super mooi plaatje om te fotograferen. Ik keek tussen de bladeren van een andere plant door naar mijn lelieplant en toen zag ik het. Dit zou een heel mooi plaatje zijn om te fotograferen. Wat vinden jullie van deze foto? Ik vind het zo’n heerlijk sfeertje met het vele groen, wit, hout, riet en zwart. Dit is toch echt de combi waar ik gek op ben in huis ♥. Het roze van de lelies springt er prachtig tussenuit en juist dat vind ik erg mooi aan deze plant.

 

Sinds ik deze binnenstebuitenplant heb waar mooie bloemen in zitten, heb ik besloten om wat meer planten te kopen waar ook bloemen in zitten. Dit breekt dan net een beetje en de bloemen springen er mooi tussenuit. Zo heb ik vandaag al een nieuwe plant gekocht voor op mijn ‘urban jungle’ bankje (wat jullie vaak voorbij zien komen) waar ook bloemen in zitten. Binnenkort zal ik daar een foto van maken 😉

Ik kon het niet laten om de lelie ook buiten te stylen, aangezien je een binnenstebuitenplant ook buiten kan zetten. Helaas was het weer vandaag wat minder goed dan gisteren. Ik besloot dan ook niet alle kussens op mijn loungebank te leggen, maar juist allerlei planten op de bank te stylen om zo ook op mijn balkon een mooie ‘urban jungle’ te creëren. De Lelie staat ook daar prachtig. Ik hou van bloemetjes op mijn balkon (naast kruidenplanten) en daar heb ik er dus aardig wat van in de bakken die aan mijn balkonrand hangen. Op de bank heb ik wat losse planten gestyled. Juist doordat de lelie mooie grote bloemen heeft, springt hij er super mooi tussenuit vind ik.

Het was erg leuk om van mooiwatplantendoen.nl de woonplant van de maand mei te mogen ontvangen, zo ontdek ik weer nieuwe planten. Ik wist namelijk niet dat de lelie ook als plant te koop was. En zo kan ik mijn planten ook weer eens anders stylen. En ik vind de lelieplant echt een mooie toevoeging aan mijn plantenverzameling ♥

Liefs Juud

Deze blogpost is in samenwerking met mooiwatplantendoen.nl tot stand gekomen (zie ook tekst onder het kopje ‘copyright en samenwerkingen’ onder aan de pagina) 

Previous Post Next Post