DIY

DIY met bloemen in lente- paaskleuren

Zoals jullie hebben kunnen zien op instagram stories ben ik vanmiddag bezig geweest met een DIY (do it yourself). Opeens had ik in mijn hoofd gehaald om toch wat te doen voor Pasen. Ik had eerst geen inspiratie, totdat ik vanmorgen in de stad liep en bij de bloemist stond. Toen wist ik het, ik ga iets moois en fleurigs maken met bloemen. Ik wilde dit jaar geen paastak, omdat ik die vorig jaar al had. Dus besloot alleen bloemen mee te nemen. En de bloemen nam ik mee in DE paaskleur, geel. Zijn jullie al benieuwd wat ik heb gedaan en hoe? Kijk dan snel verder!

Nadat ik thuis was gekomen, ben ik begonnen met alle items verzamelen die ik wilde gaan gebruiken in mijn DIY. Alle bloemen die ik wilde gebruiken bij elkaar gelegd, paasdecoratie die ik nog in huis had en wikkelkoord. Daarnaast had ik al sinds de kerst een tafelklem in de berging staan, die ik nog nooit had gebruikt. Deze kwam nu erg goed van pas en zo kon ik ook kijken hoe deze zou gaan staan op mijn tafel.

Uiteindelijk heb ik niet alle items gebruikt die op bovenstaande foto staan bij de DIY, omdat ik het rustig wilde houden. En gaandeweg ik bezig was, leek het me te veel worden als ik alles zou gebruiken.

Ik ben begonnen met het vastmaken en rangschikken van de bloemen om de stang van de tafelklem. Ik heb ze vastgemaakt met wikkeldraad (wat ik ook al had liggen sinds de kerst. Blijkbaar wilde ik er toen ook al wat mee, maar is het er toen niet van gekomen hahaha) en er af en toe ook wat bloemen los uit laten springen. Daarna heb ik wat van de gele kuikentjes op de takken gezet.

Ik ben zo ontzettend blij met het resultaat. En ben echt verliefd geworden op de tafelklem vol met bloemen met de kleuren groen en geel. Ondanks dat ik bijna nooit bloemen in het geel mee neem, vind ik het resultaat echt ontzettend mooi ♥. Jullie?

Hierdoor denk ik dat ik zeker vaker wat met bloemen ga creëeren aan mijn tafelklem. Je bent er even mee bezig, maar het is zeker de moeite waard om ermee bezig te zijn en zo resultaat te zien. Door de kleuren en de bloemen geeft het echt een lentesfeer en met het zonnetje wat in huis scheen was het helemaal heerlijk!

Doordat ik het voor Pasen en de paastafel wilde gebruiken, heb ik ook paaseieren aan de tafelklem gehangen. Om het zo meer in de paassfeer te maken. Ik heb er zelf voor gekozen om niet te veel op te hangen, omdat ik het rustig wilde houden.

Wat vinden jullie er van? Ik blijf er maar naar kijken sinds vanmiddag 🙂 Zelf vind ik het een plaatje geworden en hoop dat de bloemen nog lang goed blijven die om de tafelklem zitten. Maar ik vraag het me af hahaha.

Het was erg leuk om deze DIY te maken en je hebt er niet veel voor nodig: bloemen die je zelf mooi vind, wikkeldraad (te koop bij tuincentrum) en om het paasgevoel toe te voegen wat paasdecoratie. Als je dit niet wilt, kan je dat ook weg laten en zo alleen een lentesfeer creëeren.

Hopelijk heb ik jullie met deze DIY inspiratie gegeven voor de lente en voor Pasen. Dit weekend komt er ook nog een blogpost online over mijn paastafel waar deze mooie gedecoreerde tafelklem ook onderdeel van uitmaakt 🙂 Dus binnenkort nog meer mooie plaatjes van deze tafelklem vol bloemen ♥

Liefs Juud

 

Previous Post Next Post